We need YOU!

Het zal je niet ontgaan zijn, de horeca sector zit te springen om goede mensen zoals jij. In Zeeland is een groot tekort aan aanpakkers voor de horeca, ook buiten het toeristische seizoen. HappyStaff helpt ondernemers met het vinden van deze toppers. We hebben jouw hulp dus hard nodig! Tussenjaar van je studie? We need YOU! Tijd over nu de kinderen naar school gaan?  We want YOU! Bijbaantje naast je middelbare school? We dare YOU to join us!

Bij HappyStaff is werken leuker en flexibeler dan ooit. Werken via HappyStaff in het kort:

  • Werken op locaties door heel Zeeland
  • Uren in overleg
  • Verschillende functies
  • Goed salaris
  • Bruiloften en kleine feesten
  • Horeca, theater en bijeenkomsten

Uiteraard is het werk volgens de actuele richtlijnen van het RIVM, maar stilzitten doen we niet bij HappyStaff. Jij ook niet toch? Ervaring binnen de horeca is natuurlijk een groot pluspunt maar onze opdrachtgevers leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Als je maar van aanpakken houdt.

happystaff-weneedyou

Onze belofte

Onze opdrachtgevers betalen je tussen de €8,- en €12,- per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, exclusief vakantiedagen en vakantiegeld. Uiteraard worden je reiskosten gefixt. Dus, ben jij de keukentopper, afwaskoning of bar baas die wij zoeken? LET US KNOW!

Heb je meer behoefte aan vastigheid? Ook dan hebben wij genoeg bedrijven die staan de springen om jouw komst. Zo lang je de handen uit de mouwen wilt steken en aan de slag wilt gaan, zorgen wij voor de rest. Sluit je bij ons aan, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Je kunt ons bereiken op de volgende manieren:

Stuur een appje naar 06-11832317

Bel 085-9022933

Email naar info@happystaff.nl

locatie: Zeeland
dienstverband: 0-38u/week

gaan met
die baan

Geïnteresseerd in deze vacature?
Stuur een appie!
06 11 83 23 17
Zet het op de mail!
info@happystaff.nl
Pak die telefoon!
085 90 22 933

275
happy staffers

Op zoek naar een toffe baan? Wij vinden hem voor je. Deze happy staffers gingen jou voor, ben jij de volgende?