WERVING EN SELECTIE

Door onze jarenlange ervaring binnen alle takken van de horeca, heeft Happy Staff een groot netwerk op weten te bouwen. Daarnaast hebben wij een grote kennis van het aannemen en eventueel trainen van personeel. Hierdoor profiteert u van onze kennis, vaardigheden en netwerk.

 

Wij nemen de werving en selectie uit handen. Dit scheelt u als drukke ondernemer al gauw tientallen uren van uw kostbare tijd. Wij verzorgen de exposure van uw vacature op diverse sites, dagbladen en andere media. Hierdoor heeft u meer tijd te besteden aan uw horecagelegenheid. Samen lopen we de geselecteerde kandidaten na om er zeker van te zijn dat u de beste kandidaten krijgt. Daarna houdt u de volledige regie. Zo krijgt u alle gegevens van deze kandidaat om samen de werktijden, dienstroosters en zelf het salaris te bepalen.

 

Op deze wijze heeft u maximaal rendement uit een minimale inspanning.

UW VOORDEEL

Beoordeling vindt objectief plaats

Werving wordt verzorgd

Eerste selectie door ervaren recruiter

Ondersteuning bij opstellen functieprofiel

Wervingskanalen worden in kaart gebracht

No cure no pay

Tijdsbesparing

Groot netwerk in de sector

MEER WETEN?

Happy Staff is een commercieel bedrijf met een gezonde ambitie, echter zijn wij de realiteit niet uit het oog verloren. Reguliere projectorganisaties en uitzendbureaus vragen een werving en selectie fee van rond de 22 tot 24 % van het jaarsalaris. Dit loop al snel op tot duizenden euro´s per werknemer. Happy Staff geeft u vooraf een scherpe prijs voor deze dienst ongeacht het salaris van de kandidaat.

 

Bel snel 085 – 9022 933 of mail naar info@happystaff.nl voor de mogelijkheden.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!