WAT IS FLEXPOULE?

Wij stellen voor u een eigen flexpoule met oproepkrachten samen. Deze oproepkrachten hebben wij voor u geselecteerd, maar u bepaalt welke medewerker daadwerkelijk bij u komt werken. Samen met de oproepkracht maakt u afspraken over de werktijden. U heeft zelf de controle over inzet van de oproepkracht. Met andere woorden; de flexpoule heeft de flexibiliteit van een uitzendbureau voor de kosten van een normaal medewerkers tarief.

Voorbeeld; u exploiteert een strandpaviljoen en wenst op piekdagen 5 extra mankracht te hebben voor bijvoorbeeld een ijskar, snackcorner of het terras. Wij zorgen voor een beschikbare database met 5 oproepkrachten die u zelf inroostert en waar u zelf afspraken mee maakt. U heeft de volledige controle over de medewerkers. Stopt de medewerker, dan vullen wij de database weer aan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van oproepkrachten in het seizoen.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Happy Staff vraagt een wervingsvergoeding voor het opstellen van de flexpoule, daarbij blijven de medewerkers onder contract van Happy Staff. Hierdoor heeft u geen kosten bij ziekte of vakanties en is uw werkgeversrisico 0%.

Gezien dat wij verzorgen:

Loonadministratie

Betaling

Aanmeldingen bij instanties

Afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies

Controle op identiteit

Loonstroken

Opbouw van reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen en kort verzuim)

Wekelijks ontvangt u een factuur van de gewerkte uren van de medewerker, de kosten zijn afhankelijk van de hoogte van het bruto uurloon van de medewerker.

HOE MAAK IK GEBRUIK VAN FLEXPOULE?

Nadat de aanvraag is verwerkt, zullen wij geschikte oproepkrachten voor u gaan werven en selecteren. Deze kandidaten stellen wij aan u voor en u maakt een keuze wie u op gesprek laat komen. Indien de oproepkrachten voldoen aan de door u gestelde eisen, zullen ze voor uw onderneming beschikbaar worden gesteld. Na een bevestiging kunt u de oproepkrachten in zetten.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!