Medewerker bediening full time (jaarrond)

Medewerker bediening full time (jaarrond)

Voor een opdrachtgever wiens restaurant is gelegen in een rustige, gemoedelijke omgeving omringd door weilanden en vlak bij het Veerse meer en de stranden zijn wij op zoek naar een full time medewerker bediening (jaarrond)

In het restaurant hangt een huiselijke sfeer waar de gasten op een ongedwongen manier hun tijd door brengen. Er is een speelhoek met ballenbak en een grote buitenspeeltuin met een terras. Op de menukaart staan zowel vis als vlees specialiteiten, maar ook verschillende kindermenu’s en een uitgebreid pannenkoeken assortiment ontbreken niet op de kaart.

Wij bieden een gezellige werkplek waar je in staat wordt gesteld om jezelf te ontwikkelen en waar je de mogelijkheid krijgt om te leren. Je komt te werken in een leuk team, waar iedereen iets voor elkaar over heeft. Het is wel handig als je in het bezit bent van eigen vervoer omdat de locatie niet met het openbaar vervoer te bereiken is. Eventueel meerijden met collega’s vanuit Goes zou ook nog een optie kunnen zijn.

Als je interesse hebt in deze vacature stuur dan je CV en je motivatie naar info@happystaff.nl of bel met Sandy op 085-9022933

 Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!