Bedrijfsleider horeca

Bedrijfsleider horeca

Functieomschrijving

Voor een mooie gezinscamping in Renesse en op Walcheren zijn wij voor in de horeca op zoek naar een bedrijfsleider. We zijn voor deze gelegenheid op zoek naar een echte duizendpoot! Jij bent in staat om er in het seizoen voor te zorgen dat de horeca naar behoren draait. Je vindt het leuk om zelf je handen uit de mouwen te steken en je bent niet vies van hard werken, want dat is het! Het seizoen waarin de horeca geopend is loopt globaal vanaf Pasen tot eind oktober. In het begin opent de gelegenheid alleen in de (lange) weekenden en op de feestdagen. Naarmate het seizoen vordert nemen de openingstijden toe.
Dit wil niet zeggen dat wij alleen maar een contract bieden voor het seizoen. Integendeel, als jij handig bent en het niet erg vindt om gedurende het winterseizoen bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden te verrichten dan is er zeker ruimte voor een contract jaarrond.
Wij willen graag met je in gesprek over de mogelijkheden en over de details van de vacature

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die ons kan overtuigen van het feit dat je de functie aankan. Op de camping komen veel terugkerende gasten en jij bent het gezicht van de horeca. Je bent in staat om alle gasten tevreden te houden, zonder daarbij het belang van de ondernemer uit het oog te verliezen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een baan jaarrond aan in een omgeving waar je zelfstandig gaat werken en waarbinnen je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Neem voor meer informatie gerust eens contact op met Sandy via info@happystaff.nl of bel naar 085-9022933Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!