bediening/bar

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening/bar. Heb jij passie voor het vak en een goed gevoel van gastvrijheid? Lees dan snel verder.

Deze opdrachtgever heeft een ruime keuze uit heerlijke drankjes, hapjes en complete maaltijden. De menukaart is opgebouwd uit een mix van Hollandse en Thaise gerechten.

Als medewerker bediening/bar ben je verantwoordelijk voor de bestellingen aan de bar en assisteer je je collega’s in de bediening. Daarnaast werk je nauw samen met het team om de dienst tot een succesvol einde te brengen. Je gaat voor de volle 100% voor een tevreden gast, die zich welkom voelt aan de bar of op het gezellige terras. Daarnaast ben je in staat om goed overzicht te houden en zelfstandig te werken. Het organiseren, opruimen en schoonhouden van het eetcafé behoren vanzelfsprekend tot je taken.

Een groot voordeel van deze opdrachtgever is dat zij opzoek zijn naar verschillende medewerkers bediening/bar. Jij kan dus fulltime aan de slag, of werk je liever parttime? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De verdiensten liggen tussen de €7,- en €12,- per uur, afhankelijk van leeftijd, exclusief vakantiedagen en vakantiegeld.

Wat werken in de bediening/aan de bar inhoudt bij Happy Staff:
• Een leuke, afwisselende job
• Salaris tussen de € 7,- en € 12,-
• Vakantiedagen/vakantiegeld
• Leuke collega’s
• Gezellige maandborrels

Ben jij die enthousiast?
Scrol dan snel naar beneden en neem contact met ons op!

locatie: Borssele
branche: Horeca
dienstverband: 25u/week

gaan met
die baan

Geïnteresseerd in deze vacature?
Stuur een appie!
06 11 83 23 17
Zet het op de mail!
info@happystaff.nl
Pak die telefoon!
085 90 22 933

275
happy staffers

Op zoek naar een toffe baan? Wij vinden hem voor je. Deze happy staffers gingen jou voor, ben jij de volgende?